GYIK

Biztonságtechnikai tanácsok

Döntés és vásárlás előtt néhány hasznos tanács.

Építkezés, felújítás, de még inkább a tervezés fázisában kérjen szakembertől tanácsot. Nincs annál bosszantóbb amikor egy teljesen kész vagy éppen felújított lakásban a beköltözés után derül ki, hogy nincs biztonsági ajtó , nincs riasztó vagy ami van, hát az nem az igazi. Tévhit, hogy a riasztóközpontot ki- és bekapcsolni lehet és csak szirénázik.

Biztonsági ajtót szeretne? Keressen fel minket bátran!


Az általunk forgalmazott és telepített Tecnoalarm berendezések mind minőségben, mind szolgáltatási színvonalban a maximumot képviselik. Ma már nem elég, ha a riasztóközpontot be illetve ki lehet kapcsolni és szirénázik - a szomszédok legnagyobb örömére.
Központjainknál alapkövetelmény, hogy távolról tudjuk vezérelni - akár a ki- és bekapcsolást, kimenet(ek) vezérlését: legyen az öntözés, kerti világítás, motoros redőny vagy éppen a fűtés. Mennyivel kényelmesebb télen a 21 fokos nyaralóba megérkezni, mint fagyoskodni fél napot és várni amíg a kazán felfűti a házat. Ezt akár vezetékes telefonról, mobilról vagy éppen az okostelefonra telepített alkalmazásból érhetjük el. Kezelés szempontjából többféle variáció lehetséges, nem csak a 4-5-6 számjegyű kódokban lehet gondolkodni, amiből amúgy is sok van az életünkben (bankkártya, telefon PIN kód, stb.). A riasztó kezelése történhet proximity kártyával/kulccsal - ilyenkor csak az olvasó egység elé kell tartani a kártyát és nem kell kódot beütni. Ha még magasabb biztonságra vágyik biometrikus azonosításra is van lehetőség. Az ujjlenyomatát feltehetően nem hagyja el és nem felejti el.
A fent leírt funkciókra lehet, hogy ma még nincs szüksége, de mindegyik Tecnoalarm központ gyárilag alkalmas rá, igény esetén csak programozásra van szükség.

Kültéri védelem


Jogos igény, hogy már a kert is védett legyen, ne csak akkor szólaljon meg a riasztó amikor már a lakásban van a betörő. Ehhez azonban már az építkezés fázisában célszerű a megfelelő védőcsöveket elhelyezni, és a kert tervezésekor is kompromisszumokat kell kötni.
Létezik megbízható, stabil kültéri védelem, de nem olcsó. Kültérben passzív infra mozgásérzékelőkkel stabil, téves riasztásoktól mentes védelmet fölépíteni nem lehet.

Kültéri védelmi eszközöket szeretne vásárolni? Hívjon minket!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételi lap:
Név *:
E-mail: *:
Telefonszám :
Kér visszahívást: /
Témakör választás:
Riasztók: /
Biztonsági ajtók: /
Észrevétele / kérdése?
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
Ellenőrző kód
Kép újratőltése
Írja be a fenti betüket:
GYIK - Microalarm Biztonságtechnikai Kft.