Magunkról

MICROALARM Biztonságtechnika

A MICROALARM Biztonságtechnikai Kft. 1991 óta kínálja kereskedelmi szolgáltatásait kifejezetten magas műszaki színvonalú megrendelői igények teljesítésére.
Bemutatótermünk felsorakoztatja a Tecnoalarm vagyonvédelmi, Vivotek zártláncú videomegfigyelő , Dierre acél biztonsági ajtók és nem utolsósorban a CISA szállodai mágneses és Smart kártyás biztonsági zárak teljes választékát, melyek a biztonságtechnikai elektronikai és mechanikai védelem teljes területét lefedi.

Biztonságban szeretné tudni szeretteit és otthonát? Vásároljon nálunk minőségi biztonsági eszközöket!


A Tecnoalarm, Dierre termékeket számos vezető pénzintézet, valamint jelentős súlyú gazdasági intézmény, állami testület részesítette előnyben biztonságtechnikai rendszerük kiépítése során. Fő tevékenységünk a körénk csoportosult országos viszonteladói és telepítői hálózat kiszolgálása. Partnereink között említhetjük az ország legjelentősebb kivitelező cégeit, melyek éves fogalmunk kiemelkedő hányadát biztosítja. Kereskedelmi tevékenységünket több cég tekintetében kizárólagos képviseleti joggal végezzük.

Az általunk képviselt külföldi gyártókkal napi kapcsolatot tartunk fenn, saját és körénk csoportosult telepítőink rendszeres hazai és külföldi konzultációnkon kapják meg szakmai munkájukhoz elengedhetetlen, állandóan megújuló ismereteket nyújtó képzést.
Kereskedelmi, tervezői és kivitelezői létszámunk lehetővé teszi a színvonalas munkavégzést, a tervezés, telepítés és szervizszolgálat területén egyaránt rendelkezünk azokkal az erőforrásokkal , amely elvárható egy közepes méretű vállalkozástól.
A vezetői munkatársak felsőfokú szakmai végzettség, nyelvtudás, sokéves hazai és külföldi telepítési tapasztalatok birtokában irányítják saját munkaterületüket.

Tekintse meg riasztóeszközeinket, érzékelőinket, szirénáinkat!


riasztó rendszerek, biztonságtechnika, kültéri érzékelőkriasztóriasztó központok, rendszerfelügyelet, szirénák, biztonságtechnika


A minőségbiztosítási rendszert kidolgoztuk, az ISO minősítés megszervezésére felkészültünk, alkalmasak vagyunk a nemzetközi kritériumok teljesítésére. Külföldi partnereink mindegyike rendelkezik az ISO 9001-es fokozattal, EURONORM termékeket állítanak elő , így nemcsak a hazai MABISZ minősítési tanúsítványok erősítik partnereink bizalmát.

Kültéri érzékelőre , Szirénára , Rádiós eszközökre van szüksége hogy biztonságban tudja szeretteit és otthonát?
Akkor Ön a legjobb helyen jár. Vásárolja meg a biztonsági eszközöket nálunk, kedvező áron!

A megrendelői bizalom erősítése érdekében, a Microalarm Kft. nagy összegű tevékenységi felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

riasztó, riasztó központok, biztonságtechnika, biztonsági rendszerek


Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken , vagy használja a Kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételi lap:
Név *:
E-mail: *:
Telefonszám :
Kér visszahívást: /
Témakör választás:
Riasztók: /
Biztonsági ajtók: /
Észrevétele / kérdése?
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
Ellenőrző kód
Kép újratőltése
Írja be a fenti betüket:

Hírek / Aktualitások

Elérhetőségek
Keressen minket elérhetőségeinken!
385-33-37
385-33-39
Megérkezett elsőként Android-ra és iPhone-ra a Tecnoalarm központokhoz (TP828*, TP256*, TP8-88*, TP896 és TP512) az okostelefonos alkalmazás.


Felejtse el a hagyományos szeparált riasztóközpont és külön DVR megoldásokat!

Magunkról - Microalarm Biztonságtechnikai Kft.