Termékek

"SENTRY" ACÉL BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ FABURKOLATTAL

MABISZ minôsítéssel rendelkezik.

Szerkezet: 2 galvanizált 1,5 mm-es acéllemez, közte 3 függôleges merevítéssel, hô- és hangszigetelô anyaggal, fafurnér burkolattal.

Zár: zsanér oldalon 6 db fix kiemelés gátló, a biztonsági zár a zárnál 4 rudazatot, ill. a kilincs nyelvet mozgatja, továbbá az ajtó felsô élén és alsó harmadában 1-1 rudazat. Így összesen 13 zárási ponttal rendelkezik, mely kétirányú zárást tesz lehetôvé. Ezen kívül nyitáshatárolóval rendelkezik (régi láncot helyettesíti), mely csak az ajtó ismételt becsukásával iktatható ki. A zár nagybiztonságú cilinderes fôzár.

Tok, vaktok: galvanizált acélból porszórt sötétbarna felülettel. A vaktok és tok között szigetelô gumicsíkkal.

Burkolat: 7 mm-es furnérozott burkolat, 7 választható színben. Elônye, hogy sérülés esetén a burkolat cserélhetô.

Szerelvények: kívül gomb, belül kilincs, nagy látószögu kitekintô, bronzszínben.

Szigetelés: a szerkezetnél már ismertetett szigetelésen felül az ajtónál körben gumicsík, mely a szigetelésen kívül az ajtó hangtalan záródását biztosítja. Automatikus küszöb, mely az ajtó csukásakor az ajtó aljából leereszkedik, ezzel biztosítva a még jobb szigetelést. A küszöb az ajtó nyitásakor felemelkedik és eltunik.

Garancia: 2 év a burkolatra és a zárszerkezetre, szerelvényekre, 5 év az ajtó lemezszerkezetére.

Méretek:

Ajtó méret:
800, 850, 870, 900 x 1930, 2030, 2100 mm

Falnyílás méret:
920, 970, 990, 1020 x 1990, 2090, 2160 mm

Külön rendelhetô extrák: oldal- és felülvilágító, egyedi mintázatú tömörfaburkolat, egyedi méret 500-1200 x 1500-2900 mm között, kétszárnyú ajtó (600-2400 mm közötti szélességgel)


 

 

 

 

A Sentry ajtó család tagjai:
D-Code Sentry 1- a Sentry 1 ajtó változata, melyben a mechanikus zár elektronikai védelemmel is kiegészül.

Sentry 1 –cilinderes nagybiztonságú fôzár.

Sentry 3 – cilinderes nagybiztonságú fôzár, a kiemelésgátló helyett a zsanér oldalon is további 5 mozgó ponton zár. Csak egyszárnyú változat rendelhetô. Sentry 4 – cilinderes nagybiztonságú fôzáron kívül cilinderes másodzár, melynek elônye, hogy belülrôl egy gomb elfordításával zárható.

D-Code AT 3 és D-Code AT 4 - az AT 3 és AT 4 ajtók változata, melyekben a mechanikus zárak elektronikai védelemmel is kiegészülnek.

Az AT család az Asso típustól a szerkezetben és a rendelhetô extrákban különbözik. A 3 rétegu acéllemez és a szigetelés növeli a biztonságot és a komfortot, a nagyobb méretválaszték, ill. a kétszárnyú változat segíti, hogy biztonsági ajtaját az Ön igényeihez alakítsuk.

Sentry Doble - 2 független cilinderes nagybiztonságú fôzár, lehetôvé téve a „fôkulcsos rendszer” megoldását, tehát az egyik kulcs mindkét zárat, míg a másik kulcs csak az egyik zárat nyitja.

A Sentry család az AT típustól abban különbözik, hogy a fôzár is cilinderes.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételi lap:
Név *:
E-mail: *:
Telefonszám :
Kér visszahívást: /
Témakör választás:
Riasztók: /
Biztonsági ajtók: /
Észrevétele / kérdése?
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
Ellenőrző kód
Kép újratőltése
Írja be a fenti betüket:
Sentry - Microalarm Biztonságtechnikai Kft.