DIERRE Acél biztonsági-ajtó

GO

Egy igazán egyedülálló típusról van szó: a GO biztonsági ajtók a tizenegy zárási pontnak köszönhetően kétirányú zárást nyújtanak. Belsejét galvanizált acélból készítették, amit függőleges merevítésekkel tettek még szilárdabbá. A megerősített biztonsági zártest szerkezetének köszönhetően zárcsere nélkül van lehetőség kulcsot cserélni. Elég, ha csak a cserekulcshoz járó memóriát cserélik ki a zárban. A MABISZ minősítéssel rendelkező GO ajtócsalád egész Európában rendkívül népszerű, hiszen egyszerűen cserélhető, mutatós darabról van szó. Az ellenálló CPL (laminált) ajtóburkolat, az automata küszöb illetve a gyors beépítést biztosító saroktok még inkább közkedveltté teszi. Nem utolsó sorban a minőség mellett jó ár-érték arányt is nyújt a vásárlóknak.
Bankbiztonsági ajtót kínálunk, a lakosság részére illetve akár lépcsőházhoz tartozó felhasználásra is. Klasszikus, egyszerű és nem hivalkodó külső jellemzi, amely könnyedén passzol bármilyen típusú lakáshoz. Időt és pénzt takaríthat meg azon, hogy átalakítás nélkül azonnal beépíthetőek, hiszen általános panellakások méretében is kaphatóak.
Dierre AT Acél biztonsági ajtó

Szerkezet: galvanizált 1,5 mm-es acéllemez, belül három függőleges merevítéssel, rajta laminált felületű burkolat.

Zár: zsanér oldalon négy darab fix kiemelésgátló, a kéttollú biztonsági zár négy zár illetve a kilincs nyelvet mozgat. Az ajtó felső élén és alsó harmadában egy-egy rudazat található. Ennek következtében összesen tizenegy zárási pontja van, ez pedig kétirányú zárásra ad lehetőséget. Ezen kívül nyitáshatároló is van rajta, amely a régi láncot helyettesíti, és csak az ajtó ismételt becsukásával iktatható ki. A kéttollú kulcsos főzárat mechanikus memória jellemzi, amely által a zárszerkezet cseréje nélkül lehet kulcsot váltani.

Tok, vaktok: galvanizált acélból porszórt sötétbarna felülettel.

Burkolat: laminált MDF, 10 alapáron választható szín.

Szerelvények: alapesteben gomb-kilincs v. kilincs-kilincs, nagy látószögű kitekintő, bronzszínben kapható.

Szigetelés: az ajtónál körben gumicsík található, amely a szigeteléssel együtt az ajtó hangtalan záródását nyújtja. Az automatikus küszöb az ajtó behajtásakor az aljából leereszkedik, ezzel még jobb szigetelést ad. A küszöb az ajtó nyitása során besimul a lap szerkezetébe.

Garancia: két év a burkolatra és a zárszerkezetre, szerelvényekre, öt év az ajtó lemezszerkezetére.

Ajtó méretek (áthaladás): 800, 850, 870, 900 x 1930, 2030, 2100 mm (egyedi méretben is)

Vaktok külméretek: 920, 970, 990, 1020 x 1990, 2090, 2160 mm

  • Az ajtó külsejét illetően klasszikus, feltűnés nélküli, egyszerű, ennek köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen típusú lakásba.
  • A vasalatok , alapesetben eloxált bronzszínűek, de választható eloxált alumínium esetleg réz kivitelben is.
  • A Dierre mindig is egyedülállónak bizonyult a mechanikai elemek működtetésének pontosságában.
  • A főzár dupla tollas rendszerű, vagyis trezorzáras megoldással működik. Ezzel a rendszerrel főként széfeket és bankbiztonsági ajtókat szerelnek.
  • A biztonsági ajtó reteszelését négy darab, 18 mm átmérőjű tömör acélrudazat látja el, melyek 40 mm hosszan nyúlnak be a tokba.
  • Az ajtó úgynevezett kiemelését négy darab pánt oldali csap akadályozza meg.
  • És ha ez még nem minden, még egy biztonsági rendszerrel van ellátva, a trezorzártól függetlenül működtethető cilinderes zárszerkezet, amelyet az ajtó belső oldalán egy kényelmi zárral lehet működtetni.
Microalarm