DIERRE Termékek

Biztonsági ajtók

Manapság már olyan megoldásokat találhat az ingatlan tulajdonosa a bejárati ajtók terén, amelyek segítségével teljes biztonságban érezheti magát.

Fémszerkezetű, többponton záródó, nagy biztonságú zárral rendelkező laminált vagy valódi furnér burkolatú bejárati ajtókat kínálunk, amelyek megkapták a MABISZ minősítést.

A Dierre márka hűen képviseli a magas színvonalat, köszönhetően a nagy múltjának, továbbá a világ egyik legnagyobb minőségi bejárati ajtógyártó cége. Biztonságos, ugyanakkor esztétikus megoldást nyújt, rendkívül jó ár-érték aránnyal. Ami jó hír a vásárlóknak, hogy személyre szabottan választhatják ki a több ezer burkolati stílus közül a számukra ideálisat, és egyedi technikai illetve szerkezeti megoldásokra lelhetnek.

Sokat spórolhat azon, hogy átalakítás nélkül rögtön beépíthetőek, általános panellakások méretében is kaphatóakAz ajtók acél tokszerkezettel vannak ellátva, az ajtólap laminált vagy valódi furnér burkolattal.

A biztonságot az acél szerkezet, a tok kialakítása, a rudazatok, kiemelésgátlók, a zárszerkezet mellett a nyitáshatároló biztosítja.

Az ajtók hő- és hangszigetelését a belső szigetelőanyagon kívül az automatikusan leereszkedő küszöb biztosítja.

Biztonsági ajtók - Dierre
Dierre AT Acél biztonsági ajtó

GO

Acél biztonsági-ajtó

Dierre Sentry Acél biztonsági ajtó

Asso

Acél biztonsági-ajtó

Dierre AT Acél biztonsági ajtó

AT

Acél biztonsági ajtó

Dierre Elettra Intelligens Bejárati Ajtó

Elettra

Intelligens biztonsági-ajtó

Dierre Sentry Acél biztonsági ajtó

Sentry

Acél biztonsági-ajtó

Dierre Elettra Intelligens Bejárati Ajtó

Firecut – Vulcano

Tűzgátló biztonsági ajtó

Microalarm