DIERRE Acél biztonsági-ajtó

Sentry

A DIERRE Sentry egy acél biztonsági ajtó valódi fafurnér burkolattal.

A Sentry biztonsági ajtók kitűnően igazodnak minden megrendelői elváráshoz. Nem csak a külső megjelenésükkel, de a különböző modellek zárszerkezetei lehetőséget biztosítanak az egyéni kívánságok teljesítésére. A háromrétegű acéllemez és a szigetelés fokozza a biztonságot és a kényelmet.

Szép és hasznos – egyedi méretekre is készíthető – kül- és belterületen egyaránt igénybe vehető cilinderzárral ellátott biztonsági ajtó, MABISZ minősítéssel rendelkezik.

A Sentry család az AT típustól abban tér el, hogy a főzár is cilinderes működtetésű.

Dierre Sentry Acél biztonsági ajtó
Szerkezet: két galvanizált 1,5 mm-es acéllemez, közte három függőleges merevítéssel, hő- és hangszigetelő anyaggal, fafurnér burkolattal rendelkezik. Zár:  zsanér oldalon hat darab fix kiemelés gátló. A nagybiztonságú főzár négy zár, illetve a kilincs nyelvet mozgatja, illetve az ajtó felső élén és alsó harmadában egy-egy rudazat található. Így összesen tizenhárom zárási pont áll rendelkezésünkre, amely kétirányú zárást biztosít. Ezen kívül nyitáshatároló is van rajta, amely a régi láncot helyettesíti, és csak az ajtó ismételt becsukásával iktatható ki. Tok, vaktok: galvanizált acélból porszórt sötétbarna felülettel. Burkolat: 7 mm-es furnérozott burkolat, több alapáron választható felület. Előnyének tekinthető, hogy sérülés esetén a burkolat cserélhető. Szerelvények: gomb-kilincs v. kilincs-kilincs kombináció, alapesetben eloxált bronzszínűek, de választható eloxált alumínium esetleg réz kivitelben is. Nagy látószögű kitekintő. Szigetelés: a szerkezetnél már ismertetett szigetelésen kívül az ajtónál körben gumicsík található, amely a szigeteléssel együtt az ajtó hangtalan záródását nyújtja. Az automatikus küszöb az ajtó behajtásakor az aljából leereszkedik, ezzel még jobb szigetelést ad. Az automata küszöb az ajtó nyitása során felemelkedik és az ajtó lapjában rejtve marad. Garancia: két év a burkolatra és a zárszerkezetre, szerelvényekre, öt év az ajtó lemezszerkezetére. Ajtó méretek (áthaladás): 800, 850, 870, 900 x 1930, 2030, 2100 mm, egyedi méretben is rendelhető. Vaktok külméretek: 920, 970, 990, 1020 x 1990, 2090, 2160 mm Külön rendelhető kiegészítők: oldal- és felülvilágító, egyedi mintázatú tömörfa burkolat, egyedi méret 500-1200 x 1500-2900 mm között, kétszárnyú ajtó (600-2400 mm közötti szélességgel)
Dierra Sentry Biztonsági Ajtó valódi fafurnér burkolattal
Microalarm